Wij hebben een grote en veelzijdige winkel waar altijd wat te ontdekken valt. Onze grote kledingafdeling kan zich meten met de beste kledingzaken van het land en is, gevarieerd en van hoge kwaliteit. Gratis ruime parkeergelegenheid direct aan onze winkel en voor bezoekers uit de gemeente Kampen uitstekend met de fiets of e-bike bereikbaar. Ook is er een bushalte (halte Beneluxweg) op circa 5 minuten lopen.

Winkel Kampen
Ambachtstraat 3

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:

09:00–18:00
09:00–18:00
09:00–18:00
09:00–18:00
09:00–21:00
09:00–17:00

Kleding
Kleding

Onze zeer complete en uitgebreide kledingafdeling is een beetje ons paradepaardje. Combineren en durven is hier het motto. Wij besteden aan de kwaliteit van onze kleding de allergrootste aandacht. En is iets niet helemaal naar uw zin of past het niet? Voorzien van ons label en met de kassabon kunt u het kledingstuk binnen acht dagen terugbrengen. U krijgt dan gewoon uw geld terug. Mooi toch?

Huisraad
Huisraad

Natuurlijk is de Kringloopwinkel ook een snuffelwinkel. Voor verzamelaars is een bezoek aan onze winkel de moeite meer dan waard. Maar wanneer u gewoon praktisch huisraad zoekt kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. Glazen, vazen, potten en pannen, bestek, u vindt er van alles. Ook zijn er leuke spulletjes om uw huis, tuin of veranda op te vrolijken.

Boeken
Boeken

Trots zijn we ook op onze boekenafdeling. Overzichtelijk en gevarieerd biedt het voor ieder wat wils. De boeken zijn gesorteerd op genre, zodat het voor u prettiger zoeken is. Een deel van onze boeken vindt u in ons boekwinkeltje op het internet. Dit is ideaal als u een aantal specifieke boeken zoekt. Wilt u gewoon lekker rondneuzen? Dan kan dat bij onze boekenafdeling in de winkel.

Meubels
Meubels

Met een forse uitbreiding heeft de meubelafdeling een enorme impuls gekregen. Op een oppervlakte van zo’n 600 vierkante meter zijn onze meubelen ruim opgezet. U vindt er alles. Van simpele gebruiksmeubelen tot bijzondere stukken. Geen ruimte om het mee te nemen? U kunt het ook reserveren en later ophalen, of laten bezorgen. Overleg met ons personeel wat voor u de beste optie is.

Muziek/Film
Muziek en Film

Op het gebied van tweedehands vinyl en cd's zijn we één van de grotere aanbieders in de regio geworden. En door samenwerking met andere aanbieders van tweedehands platen kunnen we bovendien een kwalitatief hoog aanbod garanderen. Daarnaast hebben we een groot aanbod aan dvd's. Maar dus ook voor die bijzonder vinyl LP van Steppenwolf of the Kinks gaat u nu naar Kringloop Kampen!

Electronica
Electronica

Onze elektra-afdeling is breed gesorteerd. Van audio tot video en huishoudelijke apparaten en alles wat maar op stroom werkt. Ook is er een testtafel aanwezig, zodat u meteen kan zien of het nog naar behoren werkt. Witgoed vint u ook bij ons. En PC's die nog helemaal bij de tijd zijn. Voor de duurdere artikelen in de elektra-afdeling geven wij garantie af: niet goed? Geld terug!

Kleding
Huisraad
Boeken
Meubels
Muziek/Film
Electronica
previous arrow
next arrow
previous arrow
next arrow