Kringloopwinkel Nieuws

Lockdown: winkel tijdelijk gesloten

15 december 2020

Tot onze grote spijt moeten we als gevolg van de afgekondigde lockdown onze winkel tijdelijk sluiten. Hoe lang dat precies gaat duren is nu nog niet bekend maar waarschijnlijk in ieder geval tot en met 19 januari 2021. 

Tot die tijd zitten we natuurlijk niet stil. We gaan er keihard aan werken dat wanneer wij straks de deuren weer mogen openenen, onze winkel bomvol staat met mooie en leuke tweedehands artikelen! 

Inbreng milieustraat Oslokade en ophalen goederen wel door!

Al uw overtollige spullen en textiel kunnen nog wel steeds gebracht worden naar ons inbrengpunt aan de Oslokade 1. Ook kan nog gewoon een afspraak worden gemaakt voor het ophalen daarvan. 

Nieuwe serie VPRO moet je gezien hebben!

19 December 2019

De VPRO is er opnieuw ingeslaagd om een prachtige TV-serie te produceren over de kracht van de kringloopwinkel. Van winkelend publiek tot koningshuis, van asielzoeker tot minister. Voor iedereen bijzonder, inspirerend en hartverwarmend om naar te kijken. De serie doet het toekomstgeluid hoopvol klinken. De betere kerstboodschap, moet je gezien hebben!! 

De informatie verzonden met dit e-mail bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is verboden. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan. Kringloop Kampen staat niet in voor de onjuiste en onvolledige overbrenging van de inhoud van een verzonden e-mail, noch voor tijdige ontvangst daarvan. 

https://www.vpro.nl/programmas/de-kracht-van-de-kringloopwinkel.html

Feestelijke Opening nieuwe lokatie op de Nationale Kringloopdag

5 oktober 2019

Na de verhuizing in 2018 van onze brenglocatie naar een nieuw en groter pand bij de milieustraat, het behalen van het officiële 100% kringloop keurmerk en de oprichting van de Circulaire Hotspot in het voorjaar van 2019, heeft de Kringkoop Kampen coöperatie opnieuw een mijlpaal bereikt. Aan de Ambachtstraat 3 in Kampen hebben we nu een modern energiezuinig pand waar we onze prachtige, nieuwe kringloopwinkel met een totale oppervlakte van 1900 vierkante winkelmeters hebben ondergebracht.

.Lees hier verder

Kringloopwinkel verhuist naar Ambachtstraat

4 september 2019

De kringloopwinkel aan de Trekvaart gaat verhuizen naar de Ambachtstraat 3 in Kampen. Woensdag 11 september gaan de deuren van de nieuwe vestiging open. Belangrijkste redenen om te verhuizen waren een betere locatie, meer ruimte, meer parkeergelegenheid, een energiezuiniger pand en kortere logistieke lijnen met de kringloop milieustraat aan de Haatlandhaven.Lees hier verder

Presentatie keurmerk 100% kringloop

18 april 2019

vanaf nu zijn we de trotse bezitter van het 100% kringloop keurmerk! Wethouder Peter Jan van der Sluis en Leonie Reijnders, directeur van Branche Vereniging Kringloopbedrijven hebben afgelopen donderdag 18 april gezamenlijk het officiële 100%kringloop keurmerk aan de muur van kringloopwinkel aan de Trekvaart bevestigd. Dit gebeurde symbolisch met een gebruikte handboor uit de vorige eeuw.Lees hier verder

Nieuwe brenglocatie Kringloop
op drastisch vernieuwd milieupark

22-08-2018

Op de milieustraat Kampen op  het industrieterrein Haatlandhaven gaan we uitbreiden met een nieuwe opslag- en sorteerhal. De energiezuinige hal, krijgt een omvang van zo'n 700 vierkante meter, warmtepompen, zonnepanelen en wordt gerealiseerd door WEEVER in opdracht van Recycling Kampen. Eind oktober willen we de hal in gebruik gaan nemen. ... Lees meer

Meedoenbon

Meedoenbon

"Kringloop Kampen is meer dan alleen winkel met bovendien een speciale relatie met de gemeente Kampen. Daarom zijn we blij met de deelname van de kringloop aan het Meedoenproject, temeer omdat de meedoen-bon van de kringloop, een bonus van tien euro krijgt", aldus Gerard Wessels wijkverbinder van de gemeente Kampen... Lees meer

Repair Café

19 mei aanstaande

Aanstaande zaterdag is het Kamper Repair Café weer te vinden in onze winkel aan de Trekvaart ... Lees meer

De voorjaar- en zomerkledig hangt weer!

26 februari

Na intensieve weken van voorbereiding is de voorjaarwsissel weer afgerond... Lees meer

Schaatskoorts

26 februari

Klik hier voor een leuk filmpje over onze schaaysenslijpactie in de Stentor

Nieuwsoverzicht

Winkel- en Brenglokatie

Winkel: Ambachtsstraat 3
8263 AJ Kampen
Openingstijden
Maandag t/m donderdag
9:00–18:00

Vrijdag
9:00–21:00
Zaterdag
9:00–17:00
Zondag - gesloten.

Brenglocatie: Milieustraat Kringloop Kampen 
vindt u aan Oslokade 1 in Kampen
Openingstijden:
Ma t/m Vr 08.00 - 17.00  
Za 09.00 - 12.30 uur

Stel een vraag