Kringloop IJsselmuiden

Ben je op zoek naar een kringloop in IJsselmuiden en omstreken? Overweeg dan eens om een bezoek te brengen aan Kringloop Kampen. Wij hebben een veelzijdige winkel waar altijd iets te ontdekken valt. Denk aan hoge kwaliteit kleding, tweedehands boeken, vintage meubels en nog veel meer. Heb je zelf misschien spullen die een tweede leven verdienen? Maak dan eenvoudig een afspraak voor een ophaalmoment. Zo kun jij ook bijdragen aan een duurzamere wereld. Bezoek nu de kringloopwinkel, gelegen op een steenworp afstand van IJsselmuiden

Kringloop IJsselmuiden

Wat kun je kopen in de kringloopwinkel van IJsselmuiden en omstreken?

Onze kringloopwinkel biedt een gevarieerd assortiment aan tweedehands producten. Of je nu op zoek bent naar een goed boek, een nieuwe outfit, of meubels om je huis in IJsselmuiden mee in te richten, bij ons ben je aan het juiste adres. Hieronder een greep uit ons aanbod:

  • Tweedehands boeken: Van romans en thrillers tot kinderboeken en non-fictie, we hebben een breed assortiment boeken voor elke boekenliefhebber. Ons aanbod is ook te vinden op Boekwinkeltjes.nl.
  • Tweedehands kleding: Kleding voor dames, heren en kinderen in diverse stijlen en maten, je vindt het allemaal in onze kledingafdeling. Wij besteden veel aandacht aan deze afdeling en aan de kwaliteit van de kleding. Het is niet voor niets het paradepaardje van de kringloop nabij IJsselmuiden. 
  • Tweedehands meubels: Banken, stoelen, tafels, kasten en nog veel meer om je huis gezellig en stijlvol in te richten. Wij hebben de mogelijkheden om de meubels voor je te reserveren of om ze bij je langs te brengen. 
  • Elektronica: Apparaten zoals televisies, radio’s, keukenapparatuur en meer, allemaal getest en klaar voor een tweede leven. Koop onze elektronica inclusief garantie. 
  • Decoratie: Vazen, schilderijen, beeldjes en andere decoratieve items om je interieur een persoonlijke touch te geven. Voor verzamelaars is een bezoek aan de kringloop meer dan waard. 

En dat is nog lang niet alles! Ons assortiment wisselt regelmatig, dus kom langs en ontdek steeds weer nieuwe schatten.

Informatie over de kringloop nabij IJsselmuiden

De kringloop nabij IJsselmuiden is de perfecte plek om unieke tweedehands vondsten op te doen en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzamere wereld. Onze winkel is gelegen in Kampen, een steenworp afstand van IJsselmuiden, en biedt een breed scala aan producten voor iedereen. Meer informatie nodig? Neem direct contact met ons op of bezoek ons op de onderstaande openingstijden.

Kringloopwinkel IJsselmuiden

Openingstijden

Maandag: 09:00 – 18:00 uur
Dinsdag: 09:00 – 18:00 uur
Woensdag: 09:00 – 18:00 uur
Donderdag: 09:00 – 18:00 uur
Vrijdag: 09:00 – 21:00 uur
Zaterdag: 09:00 – 17:00 uur
Zondag: Gesloten

Contactgegevens

Telefoon: 038 – 332 62 16
Adres: Ambachtstraat 3, 8263 AJ Kampen

Social media