Voor het zelf brengen van uw overtollige goederen kunt terecht op onze brenglocatie op de milieustraat. U kunt dagelijks uw herbruikbare goederen of materialen bij ons afgeven. Voordeel van deze locatie is dat u uw stortgoederen hier ook tegen betaling kwijt kunt. Bij de milieustraat bent u op één adres klaar. Geen onnodig heen en weer gerij. Dat is wel zo makkelijk.

Brenglocatie Kampen
Haatlandhaven 19

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:

08:00–17:00
08:00–17:00
08:00–17:00
08:00–17:00
08:00–17:00
09:00–12:30

Brengen
Waar maakt u ons blij mee?

Kleding, Schoenen
Kasten, Banken, Tafels
Potten, pannen, vazen
Cd’s, lp’s en dvd’s
Boeken

Huisraad
Speelgoed en Spellen
Elektronica en Lampen
Wit- en bruingoed
Fietsen

Weet u het niet zeker? Wij kijken met u mee!

Ophalen
Brengen of ophalen

Wanneer je overtollige huisraad of andere goederen en hebt en je kunt niet zelf brengen, dan kun je die natuurlijk ook door ons laten ophalen. Gebruikte goederen zijn vaak nog prima te gebruiken. Hergebruik betekent zuiniger omgaan met de schaarse grondstoffen. Bovendien besparen we zo op de energie die voor het maken van nieuwe producten nodig is. Zo help je mee aan een duurzamere wereld. Hergebruik is ook nog eens goed voor de portemonnee. Die van u (geen stortkosten) en die van een ander, die immers voor weinig geld je leuke spullen een tweede leven geeft. Hergebruiken doen we samen!

Hergebruik
Hergebruik

Door gebruikte goederen aan te bieden aan Kringloop Kampen help je mee om verspilling van grondstoffen in onze eigen stad tegen te gaan. En niet onbelangrijk, Kringloop Kampen is een bijzonder Kamper niet gesubsidieerd bedrijf waar mens en milieu op de eerste plaats staan, waar ruim 20 mensen een vaste baan hebben, waar tientallen vrijwilligers uit de eigen regio met of zonder 'vlekje' zinvol werk verrichten en waar altijd een plek is voor mensen met een afstand tot arbeidsmarkt. Maak ons blij met uw gebruikte spullen en steun een socialer Kampen.

Recycling
Recycling

Weet u niet zeker of u spullen geschikt voor ons zijn? En ga je er al mee naar de stort? Dan kunnen wij de laatste controle zijn voordat u uw spullen weggooit. Wij zitten op het milieupark van Recycling Kampen, dus het is mooi te combineren. Ons laten kijken kan altijd even, zeker als je denkt dat er nog geschikte spullen bij zijn, dat bespaart weer stortkosten. En daarmee helpt u ook het milieu door spullen te recyclen!

Brengen
Ophalen
Hergebruik
Recycling
previous arrow
next arrow
previous arrow
next arrow