Naast het stimuleren van hergebruik is Kringloop Kampen ook een bedrijf dat een veilige en warme arbeidsplaats wil bieden aan mensen die vanwege allerlei omstandigheden tijdelijk even buitenspel staan of hebben gestaan. Bijvoorbeeld herintreders en mensen die de draad weer proberen op te pakken of mensen met een beperking. Ben jij iemand die hart heeft voor milieu en hergebruik en wil je een tijdje bij ons werken? Meldt je dan bij ons aan. Samen met jou kijken we dan of er een passende functie is die aansluit op jouw behoeften. Stuur een mailtje of bel ons.

Meedoenbon
Meedoenbon

Het Meedoen Project van de gemeente Kampen sluit perfect aan op onze missie en visie: Duurzaam en betrokken. De gemeentelijke meedoenbon is er voor mensen en gezinnen die soms al jaren alle zeilen moeten bijzetten om rond te komen. Die mogen wij niet buiten de boot laten vallen. Het Meedoen Project ondersteunen we dan ook van harte. Meedoenbonnen kunnen bij ons worden ingewisseld voor een Kringloop Meedoen Kaart ter waarde van 60 euro. Daarmee krijg je per kaart dus 7,50 euro van ons cadeau. En ook super handig; de Kringloop Meedoen Kaart is per 5 euro te gebruiken, zo hoef je dus niet het hele bedrag in één keer te besteden.

Leerbedrijf
Leerbedrijf

Leerbedrijf Kringloop Kampen is voor beide locaties Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) sinds 2018 erkend als leerbedrijf. Door deze erkenning is de Kringloop Kampen bevoegd om stages en leerbanen te verzorgen voor het middelbaar beroepsonderwijs, voor de handels en logistieke kwalificaties op niveau 1 alsmede voorde VMBO opleidingen

Stage
Maatschappelijke Stage

Jaarlijks vinden tientallen scholieren uit het voortgezet onderwijs ons voor het invullen van hun maatschappelijke stage. Begrijpelijk ook, want bij ons vind je een ontspannen, informele en gezellige werksfeer waarbij we ook oor hebben voor jou persoonlijke wensen. Mail of bel ons wanneer je bij ons je maatschappelijke stage wil lopen.

Meedoenbon
Leerbedrijf
Stage
previous arrow
next arrow
previous arrow
next arrow