Je bekijkt nu 1 okt. Feestdag 40 jaar Kringloop Kampen!

1 okt. Feestdag 40 jaar Kringloop Kampen!

Veertig jaar geleden startte Kringloop Kampen in een klein winkeltje in de Venestraat als een van de eersten in ons land zijn kringloopactiviteiten. Sinds die tijd hebben wij in Kampen op het gebied van hergebruik en inclusiviteit altijd altijd voorop gelopen. Samen met de inwoners gemeente Kampen hebben we het idee van circulariteit smoel gegeben. Tijd coor een feestje! Aanstaande zaterdag 1 oktober, op Nationale Kringloopdag, wordt dat gevierd met een feestelijke dag in de winkel aan de Ambachtstraat. Er is life muziek en een ruilbeurs voor planten. Verder zijn er verschillende presentaties en waar te zien is wat voor fantastische resultaten upcycling oplevert. En iedere klant mag van de boekenstand gratis een boek naar keuze uitzoeken. De festiviteiten beginnen vanaf 9.00 uur en duren de hele dag.