Je bekijkt nu Kringloop Kampen doet mee met Meedoenbon

Kringloop Kampen doet mee met Meedoenbon

“Kringloop Kampen is meer dan alleen winkel met bovendien een speciale relatie met de gemeente Kampen. Daarom zijn we blij met de deelname van de kringloop aan het Meedoenproject, temeer omdat de meedoen-bon van de kringloop, een bonus van 7,50 euro krijgt”, aldus Gerard Wessels wijkverbinder van de gemeente Kampen die afgelopen vrijdag het eerste flinke stapeltje Meedoen-bonnen van de Kringloop officieel in ontvangst nam. Kampenaren met een inkomen tot maximaal 110% van de bijstandsnorm ontvangen tweemaal per jaar een bon van 50 euro van de gemeente Kampen om letterlijk mee te kunnen doen met zaken als sport en cultuur. Maar liefst 170 organisaties in Kampen doen mee aan het project, en sinds kort dus ook de Kringloop Kampen.

Voor ons als kringloop-organisatie sluit dit project prima aanop onze missie en visie: Duurzaam en betrokken. We willen de wereld, om te beginnen in Kampen, een beetje mooier maken door de mens en het milieu voorop te stellen in alles wat we doen. ‘Daar past het Meedoenproject heel goed bij, aldus bedrijfsleidster van de winkel, Liesbeth van der Wolde.’Het gaat om mensen en gezinnen die soms al jaren alle zeilen moeten bijzetten om rond te komen. Die mogen wij niet buiten de boot laten vallen’.Het Meedoeproject willen wij van harte ondersteunen.Daarom geeft Kringloop Kampen bovenop de meedoenbon 7,50 euro extra aan waarde.