Nieuw ophaalschema
Milieudienst Kringloop Kampen

Om efficiënter te kunnen werken hanteert Kringloop Kampen in 2019 een nieuw ophaalschema voor overbodig geworden:

Kleding en metaal

In het nieuwe schema voor kleding en metaal kunnen alle bewoners van de binnenstad van Kampen vanaf maandag 7 januari als eerste groep, hun spullen buiten neer zetten zodat ze door de milieudienst van Kringloop Kampen meegenomen worden. Het volledige ophaalschema in 2019 voor alle wijken in Kampen en IJsselmuiden is te vinden op www.kringloopkampen.nl.U kunt ook hier klikken: Afvalkalender.

Voor alle andere recyclebare (grotere) goederen zoals meubels kan via de website of telefonisch (038 332 62 61) een persoonlijke afspraak worden gemaakt.

Inwoners van de buitengebieden in de gemeente Kampen komen hun straatnamen in het nieuwe schema niet meer tegen. Zij kunnen hun spullen op afspraak via de telefoon of via de website op laten halen. Kringloop Kampen heeft hiervoor gekozen vanwege het sterk wisselende aanbod van overbodig geworden goederen in de buitengebieden. “We hebben milieu en duurzaamheid vanzelfsprekend hoog in het vaandel. Een zo effectief mogelijk ophaalschema hoort daar ook bij. We denken met het nieuwe schema alle routes efficiënter te kunnen rijden en alle inwoners van de gemeente Kampen uiteindelijk beter te bedienen”, legt bedrijfsleidster van Kringloop Kampen Dineke Postma uit. De milieudienst is een bijzondere service van Kringloop Kampen. Al jarenlang stelt zij hiermee als sociale onderneming zonder winstoogmerk alle inwoners van Kampen in staat om op eenvoudige wijze zelf een steentje bij te dragen aan een schoner lokaal milieu en een versterking van de lokale (sociale) werkgelegenheid, de belangrijkste doelen van Kringloop Kampen.

Winkel

Winkel: Ambachtsstraat 3
8263 AJ Kampen

Openingstijden
Maandag t/m donderdag
9:00–18:00
Vrijdag
9:00–21:00
Zaterdag
9:00–17:00
Zondag - gesloten.

 

Stel een vraag

Versturen