Openingstijden winkel ongewijzigd

Nieuw ophaalschema
Milieudienst Kringloop Kampen 2020

Kleding en metaal

Kleding en metaal worden door ons in Kampen een keer per vier weken huis-aan-huis-ingezameld.U kunt dan kleding en klein metaal zoals blik e.d. aan de weg zetten, wij halen het die dag dan op Het nieuwe schema voor de wijken in Kampen en IJsselmuiden is via de volgende link te bekijken: Afvalkalender.

Voor alle andere recyclebare (grotere) goederen zoals meubels kan via de website of telefonisch (038 332 62 61) een persoonlijke afspraak worden gemaakt.

Inwoners van de buitengebieden in de gemeente Kampen kunnen hun spullen op afspraak via de telefoon of via de website op laten halen. Kringloop Kampen heeft hiervoor gekozen vanwege het sterk wisselende aanbod van overbodig geworden goederen in de buitengebieden. “We hebben milieu en duurzaamheid vanzelfsprekend hoog in het vaandel. Een zo effectief mogelijk ophaalschema hoort daar ook bij. We denken met het nieuwe schema alle routes efficiënter te kunnen rijden en alle inwoners van de gemeente Kampen uiteindelijk beter te bedienen”, legt bedrijfsleidster van Kringloop Kampen Dineke Postma uit. De milieudienst is een bijzondere service van Kringloop Kampen. Al jarenlang stelt zij hiermee als sociale onderneming zonder winstoogmerk alle inwoners van Kampen in staat om op eenvoudige wijze zelf een steentje bij te dragen aan een schoner lokaal milieu en een versterking van de lokale (sociale) werkgelegenheid, de belangrijkste doelen van Kringloop Kampen.

Winkel- en Brenglokatie

Winkel: Ambachtsstraat 3
8263 AJ Kampen
Openingstijden
Maandag t/m donderdag
9:00–18:00

Vrijdag
9:00–21:00
Zaterdag
9:00–17:00
Zondag - gesloten.

Brenglocatie: Milieustraat Kringloop Kampen 
vindt u aan, Haatlandhaven 19, ingang via Oslokade 8263 CH Kampen
Openingstijden:
Ma t/m Vr 08.00 - 17.00  
Za 09.00 - 12.30 uur

Stel een vraag

Versturen