Feestelijke Opening nieuwe lokatie op de Nationale Kringloopdag

Zaterdag 5 oktober, viert de enige echte gecertificeerde 100 % kringloop van Kampen een feestje voor genodigden en klanten

Feestelijke Opening nieuwe lokatie op de Nationale Kringloopdag

Zaterdag 5 oktober, viert de enige echte gecertificeerde
100 % kringloop van Kampen een feestje. Na de verhuizing in 2018 van onze brenglocatie naar een nieuw en groter pand bij de milieustraat, het behalen van het officiële 100% kringloop keurmerk en de oprichting van de Circulaire Hotspot in het voorjaar van 2019, heeft de Kringkoop Kampen coöperatie opnieuw een mijlpaal bereikt. Aan de Ambachtstraat 3 in Kampen hebben we nu een modern energiezuinig pand waar we onze prachtige, nieuwe kringloopwinkel met een totale oppervlakte van 1900 vierkante winkelmeters hebben ondergebracht.


Openingshandeling
De officiële opening van dit nieuwe onderkomen hebben we gepland op zaterdag 5 oktober tijdens de feestelijke nationale kringloopdag. Aangezien wij als kringloop voortdurend bezig zijn met de toekomst, hebben we burgemeester Bort Koelewijn en de nieuwe jeugdburgemeester Franco Koelewijn (nee, geen familie  ) van Kampen gevraagd de openingshandeling om 10.30 uur te verrichten.
Naast het officiële gedeelte is het natuurlijk de gehele dag door feest met muziek, lekkere hapjes, workshops, demo’s, bijzondere kramen zoals die van de vereniging Groei en Bloei met een tuinplantenruilbeurs (neem stekjes en planten mee!), kunstenaar Marcel Timmermans met zijn inventieve upcyle meubels en verlichting, Heidi Urban Pasterkamp van Atelier Viltzijdig.Otto Veltman is er met zijn fantastische verzameling oude kruideniers- en melkboerartikelen.

En O ja, onze overburen Diertotaal.nl Firma Boer hebben die dag vollop activiteiten in het kader van Dierendag! Dat is nog eens een gelukkig toeval.Twee vliegen in één klap! (maar misschien moeten we dat op dierendag anders formuleren 

Iedereen is van harte welkom van 9:00 tot 17.00 uur

Tot ziens!

Winkel

Winkel: Ambachtsstraat 3
8263 AJ Kampen

Openingstijden
Maandag t/m donderdag
9:00–18:00
Vrijdag
9:00–21:00
Zaterdag
9:00–17:00
Zondag - gesloten.

 

Stel een vraag

Versturen