OVER ONS

Bel en Haal:
bestellen en afhalen

Lees eerst hoe het werkt en klik dan hier voor ons actuele aanbod aanbod op facebook

Of hier voor op deze website

Vanaf woensdag 10 februari is het mogelijk bestellingen op afspraak bij onze winkel af te halen. De artikelen die wij daarvoor aanbieden zijn te vinden op onze facebookpagina. Kleding en schoenen gaan wij om praktische redenen niet via Bel en Haal aanbieden. Daarop maken wij geen uitzonderingen. Het staat vrij om telefonisch te informeren naar de mogelijkheden tot het kopen van andere artikelen maar ook daarvoor bepalen  praktische overwegingen wat haalbaar is.

Er gelden een paar regels.

Niet retour

De artikelen die je koopt kunnen niet retour.

Bestellen

Bestellen kan ALLEEN telefonisch, nooit via een facebook bericht. Je kunt ook niet via facebook reserveren. Dus wil je iets kopen? Bel ons op 038 3326216.

Ophalen

Wanneer je telefonisch een bestelling hebt  geplaatst krijgt je van ons een ophaaltijd doorgegeven. Die is belangrijk i.v.m. de coronaregels. Wanneer je de bestelde artikelen niet tijdig ophaalt  vervalt de koop. Bij het ophalen kan het voorkomen dat er andere klanten wachten. We zullen er voor zorgen dat dat er nooit te veel zijn. Houd in dat geval voldoende afstand van elkaar.Ophalen uitsluiten op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag, tussen 9.00 en 17.00. In de weekends zijn we tijelijk gesloten

Binnen de gemeente Kampen kunnen grote en zware artikelen ook door ons gebracht worden, bezorgkosten zijn€ 10,-. Bezorgen tot de voordeur begane grond, wanneer er een lift is tot de voordeur.

Buiten Kampen wordt door ons beperkt bezorgd (grofweg tot een afstand van 25 kilometer) en tegen een meerprijs.Altijd in overleg.

Betalen

Betalen kan met de pin, contant en met meedoenbon, enkel aan de winkel.

De regels zijn misschien wat strak, maar om het Bel en Haal systeem in combinatie met de coronaregels werkbaar te houden is dat  echt nodig.

Wij vinden het erg fijn weer onze klanten te kunnen bedienen en hopen er samen met jullie een groot succes van te maken!

 

 

Winkel- en Brenglokatie

Winkel: Ambachtsstraat 3
8263 AJ Kampen
Openingstijden
Maandag t/m donderdag
9:00–18:00

Vrijdag
9:00–21:00
Zaterdag
9:00–17:00
Zondag - gesloten.

Brenglocatie: Milieustraat Kringloop Kampen 
vindt u aan Oslokade 1 in Kampen
Openingstijden:
Ma t/m Vr 08.00 - 17.00  
Za 09.00 - 12.30 uur

Stel een vraag