Nationale Kringloopdag

Zaterdag 2 oktober 2021. kijk hieronder voor meer info

 Milieustraat Kringloop Kampen

Voor het zelf brengen van uw overtollige goederen kunt  terecht op onze brenglocatie op de milieustraat. 

Die vindt u aan de Haatlandhaven op Oslokade 1 postcode 8263 CH in Kampen.

.De brenglocatie van Kringloop Kampen is in 2019 onderdeel geworden van de Kamper milieustraat. U kunt dagelijks uw herbruikbare goederen of materialen bij ons afgeven op de vernieuwde milieustraat van Kampen, Haatlandhaven 19, ingang Oslokade 1.

Voordeel van deze locatie is dat u uw stortgoederen hier ook tegen betalng kwijt kunt. Bij de milieustraat bent u op één adres klaar. Geen onnodig heen en weer gerijd. Makkelijk toch?

Geen vervoer?

Wanneer u overtollig huisraad heeft, kunt u dat ook door ons laten ophalen. Ook dat blijft gewoon nog mogelijk. Heel gemakkelijk, gewoon even bellen of via onze online afspraakservice. In onderling overleg maken we een afspraak zodat de kringloopbus bij u voor de deur verschijnt. Houdt er wel rekening dat we vanwege de corona en lockdown momenteel niet de woning binnen kunnen gaan. Zet het klaar op een droge plaats of achter de voordeur.

Hergebruik van spullend is vaak goed mogelijk. Er zijn een paar uitzonderingen: Klein chemisch afval, verontreinigde spullen, kapotte meubelen en grofvuil. Voor de spelregels klikt u hier: Een compleet overzicht van wat u wel en niet bij ons kwijt kunt.

Gebruikte goederen zijn vaak nog prima te gebruiken. Hergebruik betekent zuiniger omgaan met de schaarse grondstoffen. Bovendien bespaart u energie die voor het maken van nieuwe producten nodig is. Zo helpt u mee aan een duurzamere wereld. Hergebruik is goed voor de portemonnee. Die van u (geen stortkosten) en die van een ander, die immers voor weinig geld uw leuke spullen een tweede leven geeft.

Hergebruiken doen we samen.

Door gebruikte goederen aan te bieden aan Kringloop Kampen helpt u mee om zinloze verspilling in uw eigen stad tegen te gaan. En niet onbelangrijk: U werkt mee aan het instand houden van een bijzonder Kamper niet-gesubsidieerd bedrijf waar mens en milieu op de eerste plaats staan, waar ruim 20 mensen een vaste baan hebben, waar tientallen vrijwilligers uit de eigen regio met of zonder 'vlekje' zinvol werk verrichten en waar altijd een plek is voor mensen met een afstand tot arbeidsmarkt.

Maak ons blij met uw gebruikte spullen.

Als u langskomt bij de Milieustraat Kringloop Kampen om spullen te brengen maakt u ons blij met de meest uiteenlopende spullen. Kleding, schoenen, speelgoed, tassen, gordijnen  textiel, meubels, lampen en alle huisraad, alle apparaten met een stekker (blauwe container buiten), speelgoed, boeken, platen, cd’s en lp’s, fietsen, telefoons en mobieltjes en natuurlijk alle metalen.

Wat  kunt u wel en niet bij ons afleveren.

Spullen halen of brengen

Bel 038 - 3326216
en maak in overleg direct een afspraak.

Maak online een afspraak

Kringloop Kampen zamelt veel in: huisraad, boeken, meubelen, bruin- en witgoed, elektrische apparaten, textiel, glas, papier en metaal. Voor al deze goederen en materialen is het ook mogelijk ze kosteloos zelf bij ons af te geven. Voorwaarde is wel dat de goederen geschikt moeten zijn voor hergebruik of recycling. Een uitzondering daarop zijn de elektrische apparaten, die mogen ook defect zijn.
Voor inbreng kunt u dus dagelijks terecht op onze brenglocatie aan de Haatlandhaven 19, ingang Oslokade te Kampen.

Wij maken het u gemakkelijk!

In de gemeente Kampen kunt u textiel, blik en klein metaal op vaste dagen gewoon aan de weg zetten. Wij halen het dan bij u op. Zo kunt u dus op een gemakkelijke manier besparen op de kosten voor het legen van uw afvalcontainer. Dat kan oplopen tot tientallen euro's per jaar. Door mee te doen spaart u ook het milieu en werkt u mee aan duurzame werkgelegenheid in uw eigen stad.

Zo slaat u dus twee vliegen in één klap! De precieze dagen voor uw straat vindt u op de afvalkalender onder het kopje ophaalkalender. Op de ophaaldag kunt u ook blik en klein metaal aan de weg zetten.
Voor de afvalkalender klikt op de volgende link: Ophaalkalender.

Inzamel Locatie
Haatlandhaven 19,
ingang via Oslokade
8263 CH Kampen
Telefoon: 038 - 332 62 16


Openingstijden: 
Ma t/m Vr 08.00 - 17.00
Za 09.00 - 12.30

Stel een vraag

Versturen