Winkel

Wij hebben een grote enveelzijdige winkel waar altijd wat te ontdekken valt. Onze grote kledingafdeling kan zich meten met de beste kledingzaken van het land en is, gevarieerd en van hoge kwaliteit.

Onze winkel is te vinden aan de Ambachtsstraat 3  postcode 8263 AJ te Kampen

Gratis parkeren ruimeparkeergelegenheid direkt aan onze winkel. Voor bezoekers uit de gemeente Kampen uitstekend met de fiets of e-bike bereikbaar. Bushalte op loopafstand.

Openingstijden:

Maandag tot en met donderdag van 9:00 tot 18:00, vrijdag van 9:00 tot 21:00 (koopavond) en zaterdag van 9:00 t/m 17:00. Zondag gesloten.

Klik hier voor een meer informatie over onze winkel

Bekijken
Spullen halen of brengen

Bel 038 - 3326216
en maak in overleg direct een afspraak.

Maak online een afspraak

Kringloop Kampen zamelt veel in: huisraad, boeken, meubelen, bruin- en witgoed, elektrische apparaten, textiel, glas, papier en metaal. Voor al deze goederen en materialen is het ook mogelijk ze kosteloos zelf bij ons af te geven. Voorwaarde is wel dat de goederen geschikt moeten zijn voor hergebruik of recycling. Een uitzondering daarop zijn de elektrische apparaten, die mogen ook defect zijn.
Voor inbreng kunt u dus dagelijks terecht op onze brenglocatie aan de Haatlandhaven 19, ingang Oslokade te Kampen.

Wij maken het u gemakkelijk!

In de gemeente Kampen kunt u textiel, blik en klein metaal op vaste dagen gewoon aan de weg zetten. Wij halen het dan bij u op. Zo kunt u dus op een gemakkelijke manier besparen op de kosten voor het legen van uw afvalcontainer. Dat kan oplopen tot tientallen euro's per jaar. Door mee te doen spaart u ook het milieu en werkt u mee aan duurzame werkgelegenheid in uw eigen stad.

Zo slaat u dus twee vliegen in één klap! De precieze dagen voor uw straat vindt u op de afvalkalender onder het kopje ophaalkalender. Op de ophaaldag kunt u ook blik en klein metaal aan de weg zetten.
Voor de afvalkalender klikt op de volgende link: Ophaalkalender.

Winkel

Winkel: Ambachtsstraat 3
8263 AJ Kampen

Openingstijden
Maandag t/m donderdag
9:00–18:00
Vrijdag
9:00–21:00
Zaterdag
9:00–17:00
Zondag - gesloten.

 

Stel een vraag

Versturen