Openingstijden winkel ongewijzigd

Wat je ogen zien, maken je handen?

Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou. Voor ons nieuwe, geweldige initiatief; de Circulaire Hotspot hebben we een fantastische job voor een creatieve en handige klusjesman of vrouw.

De werkzaamheden zijn gevarieerd. Het ene moment help je mee om een een ingebrachte tweede handskeuken te controleren en zonodig te repareren en het andere moment bedenk je samen met je collega’ s hoe je van oude steunbalken een robuuste design tafel kunt maken of je maakt van twee oude fietsen een nieuwe en het overgebleven wiel verander je in een unieke tafel. Je werkt in teamverband met een of twee betaalde professionals en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

We verwachten zelfstandigheid, creativiteit, allround handigheid en een gezonde dosis humor. Verder beschik je over een rijbewijs. Uiteraard sta je vierkant achter onze missie om lokaal te zorgen voor een verbetering van het milieu en gezamenlijk te werken aan een inclusieve maatschappij waarin circulariteit en duurzaamheid de standaard is en iedereen een kans krijgt om mee te doen.

Interesse?
Maak ons snel (je kunt per direct beginnen) nieuwsgierig met een beschrijving van jouw kwaliteiten via een korte en bondige mail naar henri@kringloopkampen.nl

Heb je nog vragen bel dan Henri Bouwmeester 06 54 68 64 68

Winkel- en Brenglokatie

Winkel: Ambachtsstraat 3
8263 AJ Kampen
Openingstijden
Maandag t/m donderdag
9:00–18:00

Vrijdag
9:00–21:00
Zaterdag
9:00–17:00
Zondag - gesloten.

Brenglocatie: Milieustraat Kringloop Kampen 
vindt u aan, Haatlandhaven 19, ingang via Oslokade 8263 CH Kampen
Openingstijden:
Ma t/m Vr 08.00 - 17.00  
Za 09.00 - 12.30 uur

Stel een vraag

Versturen