Openingstijden winkel ongewijzigd

Financiële duizendpoot

Kringloop Kampen ontplooit nieuwe activiteiten. Daardoor is er behoefte aan een financiële, administratieve duizendpoot met kennis, ervaring en ambities. De geschikte kandidaat krijgt een prachtige kans om door te groeien in een uniek bedrijf en werk te maken van een inclusieve samenleving.

Gegarandeerd geen dag hetzelfde en niet zomaar een baan! Indirect of direct ben je altijd bezig met duurzaamheid, circulariteit, moeder aarde en de medemens. Een zinvolle job waarin jij je steen bijdraagt met het verwerken van de in- en verkoopfacturen, bankmutaties, debiteurenbewaking, BTW-aangiftes en het verzorgen van maandrapportages ter ondersteuning van het maandelijks managementoverleg. Je bent een doortastend type met goede communicatieve vaardigheden, georganiseerd en planmatig ingesteld met een proactieve werkwijze, gevoel voor humor plus een sociale instelling. 

We verwachten van jou:

Een opleiding bedrijfsadministratie op MBO/HBO-niveau;
Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
Verantwoordelijkheidsgevoel;
Zelfstandigheid ;
Accuraat;
Een enthousiaste en positieve werkinstelling.

Kringloop Kampen is met haar veertig jaar één van de oudste kringlooporganisaties in Nederland. Ooit begonnen als ludiek studenteninitiatief is de Kamper kringloop coöperatie anno 2020 uitgegroeid tot een professioneel werkende sociale onderneming bestaande uit Kringloop Milieustraat, Kringloop Circulaire Hotspot en de kringloopwinkel. 

In totaal werken er 24 mensen in vaste dienst en gemiddeld zo’n 50 vrijwilligers met als gezamenlijke missie het streven naar een inclusieve samenleving waarin iedereen zinvol mee kan doen en circulariteit de standaardnorm is. Door verschillende nieuwe activiteiten is Kringloop Kampen flink gegroeid waarmee ook de behoefte aan cijfermatige inzichten.

Interesse?
Maak ons snel (je kunt per direct beginnen) nieuwsgierig met een beschrijving van jouw kwaliteiten via een korte en bondige mail naar henri@kringloopkampen.nl

Heb je nog vragen bel dan Henri Bouwmeester 06 54 68 64 68

Winkel- en Brenglokatie

Winkel: Ambachtsstraat 3
8263 AJ Kampen
Openingstijden
Maandag t/m donderdag
9:00–18:00

Vrijdag
9:00–21:00
Zaterdag
9:00–17:00
Zondag - gesloten.

Brenglocatie: Milieustraat Kringloop Kampen 
vindt u aan, Haatlandhaven 19, ingang via Oslokade 8263 CH Kampen
Openingstijden:
Ma t/m Vr 08.00 - 17.00  
Za 09.00 - 12.30 uur

Stel een vraag

Versturen