OVER ONS

Gebruikte kleding inleveren?

Textiel en kleding bij Kringloop Kampen inleveren is bijdragen aan een schonere wereld
Kijk hieronder voor alle informatie

Textiel en kleding wegbrengen

Fijn dat u uw gebruikte kleding en textiel naar de kringloop Milieustraat aan de Oslokade 1 (Haatlandhaven) in Kampen wilt brengen.

Bij de winkel aan de Ambachtstraat 3 hebben we rechts van de deur eveneens een container geplaatst, zodat u ook hier uw kleding kunt inleveren.

Heeft u heel veel gebruikte kleding om in te leveren, maak dan een afspraak(tel 038- 332 62 16 of via de website/ophalen) zodat wij de kleding gratis bij u ophalen.

Alle kleding en textiel waar u een ander blij mee zou kunnen maken, zoals kleding, schoenen, tassen, gordijnen en overig textiel is welkom. Het hoeft echt niet net gewassen te zijn, maar kapot of sterk vervuild is voor niemand nog bruikbaar. Ook natte kleren kunnen we niet meer (her) gebruiken. 

Na sortering blijft er altijd een klein deel over dat niet meer gedragen kan worden. Deze kleding wordt voor verdere recycling doorgesluisd naar betrouwbare afnemers, zodat zo weinig mogelijk textiel gestort hoeft te worden.

Wij vragen de kleding en textiel in gesloten zakken af te leveren bij het milieupark van kringloop Kampen aan de  Oslokade 1 

Winkel- en Brenglokatie

Winkel: Ambachtsstraat 3
8263 AJ Kampen
Openingstijden
Maandag t/m donderdag
9:00–18:00

Vrijdag
9:00–21:00
Zaterdag
9:00–17:00
Zondag - gesloten.

Brenglocatie: Milieustraat Kringloop Kampen 
vindt u aan Oslokade 1 in Kampen
Openingstijden:
Ma t/m Vr 08.00 - 17.00  
Za 09.00 - 12.30 uur

Stel een vraag