Wat nemen we zoal in?

Veel gestelde vragen over halen en brengen (FAQ)

Even op een rij

We vinden het erg fijn wanneer je spullen bij ons wilt aanbieden. Het is wel belangrijk te weten dat we de spullen die je opgehaald wilt hebben enkel vanaf de begane grond kunnen meenemen. Gebleken is dat het naar beneden sjouwen van de spullen erg veel  beslag legt op het ophaalrooster. Maar belangrijker nog is dat we het continue zware beuren door onze ophalers (vaak onder lastige hoeken) binnen medisch verantwoorde grenzen willen houden  en daarmee hun ruggen gezond. Wanneer een voldoende ruime lift aanwezig is worden de spullen wel van boven gehaald. Dus wil je iets door ons laten ophalen, zorg dan dat de spullen klaarstaan bij de voordeur, klein huisraad in dozen of zakken.

Wat nemen we zoal in?

Dat zijn de spullen waar jij op bent uitgekeken maar die nog heel goed een tijdje mee kunnen. Hergebruik is de manier om zuiniger om te gaan met de wereld waarin we leven.

Er is heel wat, ga maar even zitten:

Kleding, schoenen, tassen, gordijnen en overig textiel. Het hoeft echt niet gewassen te zijn, maar met kapotte of sterk vervuilde kleding kunnen wij ook niets meer.

Meubels en bedden. Ook hiervoor geldt, het hoeft heus niet in een perfecte staat te verkeren, het is immers gebruikt. Alleen wanneer iets echt stuk is, vuil, of gescheurd is er niets meer mee te doen. Breng het dan naar het milieupark van Recycling Kampen aan de Haatlanderhaven 16. Als het om metalen meubels gaat is de toestand onbelangrijk. Wij zorgen namelijk ook voor hergebruik van oud ijzer.

Dan zijn er nog lampen, woondecoratie en overig huisraad.

Cd’s, lp’s en dvd’s

Speelgoed

Boeken en tijdschriften

Fietsen, staat maakt niet uit

Ja, en natuurlijk ook alle elektronische apparaten en computers , telefoons en mobieltjes. Ook wanneer die niet meer werken! Ezelsbrugetje: alles wat van oorsprong een stekker heeft is welkom, stuk of werkend.

En natuurlijk alle metalen!

Wat nemen we niet in?

Kapot of vuile meubelen en huisraad. Naar Recycling Kampen

Gescheurd  of vuil textiel, naar Recycling Kampen

Chemisch afval zoals batterijen, tl-buizen en verf- of schoonmaakprodukten. Batterijen lever je in bij de verkopende winkels of Recycling Kampen

Glas (flessen en vlakglas). Flessen kunnen in de glascontainer in de buurt, vlakglas naar Recyling Kampen

Plastic verpakkingsmateriaal. Plastic wordt door de gemeente ingezameld.

Papier halen wij niet meer op maar wordt door de gemeente Kampen ingezameld. Particulieren kunnen het wel zelf brengen. Voor bedrijfspapier hebben wij een speciale regeling, als je daar meer van wilt weten neem  dan even contact met ons op.

Bekijken

Winkel locatie

Winkel: Trekvaart 33
8271 AA IJsselmuiden

Openingstijden
Maandag
13:00–18:00
Dinsdag- Woensdag - Donderdag
10:00–18:00
Vrijdag
10:00–21:00
Zaterdag
10:00–17:00
Zondag - gesloten.


Stel een vraag

Versturen