Brengen

Met een ondertitel

Dieselstraat 2 8263 AE Kampen
Openingstijden: Ma t/m Vr 08.00 - 16.00  Za 09.00 - 12.00

Wanneer u overtollig huisraad heeft kunt u dat door ons laten ophalen. Heel gemakkelijk, gewoon even bellen of via onze online afspraakservice, dan ziet u de Kringloopbus vanzelf bij u voor de deur verschijnen.

Soms kan het handiger zijn de spullen zelf even langs te brengen. Dat kan natuurlijk ook! Daarvoor kunt u terecht op onze inzamellokatie aan de Dieselstraat 2 te Kampen op werkdagen van 08.00 uur tot 16.00 uur. Op zaterdag van 09.00 tot 12.00 uur.


Hergebruik is vaak mogelijk. Er zijn een paar uitzonderingen: Klein chemisch afval, verontreinigde spullen, kapotte meubelen en grofvuil.Voor een overzicht van de spelregels klikt u hier. Voor afval kunt u terecht bij de milieustraat van de gemeente: Recycling Kampen, Haatlandhaven 16  8263 AS  Kampen. Kijk hier voor een compleet overzicht van wat u wel en niet bij ons kwijt kunt

Hergebruik, goed voor mens en milieu!

Gebruikte goederen zijn vaak nog prima te gebruiken. Hergebruik betekent zuiniger omgaan met de schaarse grondstoffen. Bovendien bespaart u energie die voor het maken van nieuwe producten nodig is. Zo helpt u mee aan een duurzamere wereld. Hergebruik is goed voor de portemonnee, die van u (geen stortkosten) en die van een ander!

Door gebruikte goederen aan te bieden aan Kringloop Kampen helpt u mee om de zinloze verspilling in uw eigen stad tegen te gaan en niet onbelangrijk: U werkt mee aan het instandhouden van een bijzonder Kamper niet-gesubsidieerd bedrijf waar mens en milieu op de eerste plaats staan, waar 15 mensen een vaste baan hebben, waar tientallen vrijwilligers uit de eigen regio met of zonder 'vlekje' zinvol werk verrichten en waar altijd een plek is voor mensen met een afstand tot arbeidsmarkt.

Waar maakt u ons blij mee ?

Waar maakt u ons blij mee, als u aan Dieselstraat langskomt om spullen te brengen? Kleding, schoenen, speelgoed, tassen, gordijnen  textiel, meubels, lampen en alle huisraad, alle apparaten met een stekker (blauwe container buiten), speelgoed, boeken, platen, cd’s en lp’s, fietsen, telefoons en mobieltjes en natuurlijk alle metalen.

 

Wat  kunt u wel en niet bij ons afleveren.

Bekijken
Spullen halen of brengen

Bel 038 - 3326216
voor het maken van een telefonische afspraak.

Maak online een afspraak

Kringloop Kampen zamelt veel in: huisraad, boeken, meubelen, bruin- en witgoed, elektrische apparaten, textiel, glas, papier en metaal. Voor al deze goederen en materialen is het ook mogelijk ze kosteloos zelf bij ons af te geven. Voorwaarde is wel dat de goederen geschikt moeten zijn voor hergebruik of recycling. Een uitzondering daarop zijn de elektrische apparaten, die mogen ook defect zijn.
Voor inbreng kunt u dus dagelijks terecht op onze brenglocatie aan de Dieselstraat 2 te Kampen.

Wij maken het u gemakkelijk!

Misschien wist u het nog niet, maar in de gemeente Kampen kunt u textiel, blik en klein metaal op vaste dagen gewoon aan de weg zetten. Wij halen het dan bij u op. Zo kunt u dus op een wel heel gemakkelijke manier besparen op de kosten voor de legingen van uw afvalcontainer. Dat kan oplopen tot tientallen euro's per jaar. En dat niet alleen, door mee te doen helpt u ook het milieu nog eens een (groen) handje

Zo slaat u dus twee vliegen in één klap! De precieze dagen voor uw straat vindt u op de afvalkalender onder het kopje Textiel. Op die dag kunt u ook blik en klein metaal aan de weg zetten.
Voor de afvalkalender klikt op de volgende link: afvalkalender.

Inzamel Lokatie
Dieselstraat 2
8263 AE Kampen
Telefoon: 038 - 332 62 16


Openingstijden: 
Ma t/m Vr 08.00 - 16.00
Za 09.00 - 12.00

Stel een vraag

Versturen