Brengen

Dieselstraat 2 8263 AE Kampen
Openingstijden: Ma t/m Vr 08.00 - 16.00  Za 09.00 - 12.00

Wanneer u overtollig huisraad heeft kunt u dat door ons van huis laten ophalen. Heel gemakkelijk, gewoon even bellen of via onze online afspraakservice. Maar soms kan het net even handiger zijn de spullen zelf even langs te brengen. En dat kan natuurlijk ook! 
U kunt daarvoor terecht op onze inzamellokatie aan de Dieselstraat 2 te Kampen. 
Je kunt het zo gek niet bedenken of hergebruik is wel mogelijk. Er zijn eigenlijk maar een paar uitzonderingen: klein chemisch afval, kapotte meubelen en grofvuil. Voor die spullen kun je terecht bij de milieustraat van de gemeente: Recycling Kampen, Haatlandhaven 16  8263 AS  Kampen

Alle overige goederen zijn door ons nog prima te gebruiken. Het zijn spullen die jij dan wel kwijt wilt maar die voor een ander vaak nog heel bruikbaar zijn. Hergebruik betekent ook zuiniger omgaan met de schaarse grondstoffen en energie die voor het maken van nieuwe producten nodig zijn. Zo help je mee aan een duurzamere wereld.

Waar kun je zoal bij ons mee terecht? Bijna met alles: Kleding, schoenen en tassen, gordijnen en al het overige textiel, meubels, lampen en alle huisraad, elektrische apparaten, speelgoed, boeken, platen, cd’s en lp’s, fietsen, telefoons en mobieltjes en natuurlijk alle metalen.


O ja, En het is misschien overbodig te zeggen; hergebruik is niet alleen goed voor milieu en grondstoffen. Maar natuurlijk ook voor uw portemonnee. 
Want niet gestort is niet betaald! Mooi toch?

Bekijken
Spullen halen of brengen

Bel 038 - 3326216
voor het maken van een telefonische afspraak.

Maak online een afspraak

Kringloop Kampen zamelt veel in: huisraad, boeken, meubelen, bruin- en witgoed, elektrische apparaten, textiel, glas, papier en metaal. Voor al deze goederen en materialen is het ook mogelijk ze kosteloos zelf bij ons af te geven. Voorwaarde is wel dat de goederen geschikt moeten zijn voor hergebruik of recycling. Een uitzondering daarop zijn de elektrische apparaten, die mogen ook defect zijn.
Voor inbreng kunt u dus dagelijks terecht op onze brenglocatie aan de Dieselstraat 2 te Kampen.

Wij maken het u gemakkelijk!

Misschien wist u het nog niet, maar in de gemeente Kampen kunt u textiel, blik en klein metaal op vaste dagen gewoon aan de weg zetten. Wij halen het dan bij u op. Zo kunt u dus op een wel heel gemakkelijke manier besparen op de kosten voor de legingen van uw afvalcontainer. Dat kan oplopen tot tientallen euro's per jaar. En dat niet alleen, door mee te doen helpt u ook het milieu nog eens een (groen) handje

Zo slaat u dus twee vliegen in één klap! De precieze dagen voor uw straat vindt u op de afvalkalender onder het kopje Textiel. Op die dag kunt u ook blik en klein metaal aan de weg zetten.
Voor de afvalkalender klikt op de volgende link: afvalkalender.

Inzamel Lokatie
Dieselstraat 2
8263 AE Kampen
Telefoon: 038 - 332 62 16


Openingstijden: 
Ma t/m Vr 08.00 - 16.00
Za 09.00 - 12.00

Stel een vraag

Versturen